Een huis kopen

Een huis kopen is een hele grote beslissing nemen. Behalve een goed gevoel zijn er meer zaken die van belang zijn als het gaat om aankoop van een woning. Zaken die het verdienen om er deskundig naar te kijken. Want juist in het kooptraject is er erg veel te winnen.
Heeft u een huis gevonden dat uw interesse heeft gewekt en u denkt er over om het te kopen? In de meeste gevallen krijgt u dan te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt echter niet uw belangen, maar die van de verkoper. U heeft baat bij een adviseur die uw belangen behartigt.


Aankoopadvies

Een goede adviseur kost minder dan men denkt. Het kan u juist veel geld opleveren.
Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Het is verstandig rekening te houden met de staat van de woning, de situatie op de woningmarkt en prijsontwikkelingen.
Taxatie- en Adviesbureau IJmond adviseert u hier graag over bij de aankoop van een woning.


Begeleiding

Bij de aankoop van een huis kunnen wij u adviseren over de woning en de mogelijkheden ervan. Taxatie- en Adviesbureau IJmond begeleidt u op professionele wijze bij de bezichtigingen, met het doornemen van het koopcontract en bij de onderhandelingen. Dat geeft u zekerheid en bespaart u tijd en geld. Elke aankoop kent een eigen unieke situatie.
Met de hulp van Taxatie- en Adviesbureau IJmond koopt u het juiste huis tegen de juiste prijs.